"You must find the place inside yourself where nothing is impossible."  Deepk  Chopra

Hei, olen Tarja Lintula

 Olen tuusulalainen hoitoalan ammattilainen.  Kokonaisvaltainen hyvinvointi on kiinnostanut minua jo pitkään.

Tällä hetkellä olen Rosen kehoterapian koulutuksen loppuvaiheeseen kuuluvalla harjoittelujaksolla. Hoitoja teen tällä hetkellä Järvenpäässä, Hyvänolonhoitola Keijun tiloissa tiistaisin ja sopimuksen mukaan. Sinulla on mahdollisuus päästä hoitoihin myös Helsingissä. Teen myös kotikäyntejä.

 Äänimaljoihin tutustuin ensin käymällä rentouttavissa äänimaljahieronnoissa ja sointukylvyissä. Vähitellen se ajatus sitten lähti ja nyt olen valmistunut Peter Hess äänimaljahierojaksi. PH-äänimaljahieronta perustuu ääniresonanssimetodiin. Se on syvärentoutusmenetelmä, jossa maljojen ääni ja värähtely vaikuttaa kokonaisvaltaisesti kehoon ja mieleen.

 Olen myös Regressiohoitaja. Regressiohoidossa palaamme menneeseen, siihen tilanteeseen,  joka vaikuttaa tähän hetkeen jollain lailla. Se on syvärentouttava menetelmä ja turvallinen tapa kohdata elämän vaikeita asioita, kuten tunnelukkoja, pelkoja ja ihmissuhteiden ongelmia. Hoidossa voit kohdata ja päästä irti ajatus- ja toimintamalleista, jotka toistuvat elämässäsi ja saada ymmärrystä tapaasi toimia erilaisissa tilanteissa.

Olen täällä Sinua varten! Kun haluat muutosta elämääsi, tai vain rentoutua kiireisen elämän keskellä.

-Tarja