"You must find the place inside yourself where nothing is impossible."  Deepk  Chopra

Hei, olen Tarja Lintula

 Olen tuusulalainen hoitoalan ammattilainen.  Kokonaisvaltainen hyvinvointi on kiinnostanut minua jo pitkään.

Olen koulutukseltani lähihoitaja ja työskennellyt pitkään kehitysvammaisten, sekä autismin kirjon henkilöiden hoidossa ja kuntoutuksessa. Rosen kehoterapeutiksi opiskelin vuodet 2009-2020, Harjoitusjakso on koulutuksen lopussa, jonka aikana teimme 350 hoitoa asiakkaille   Olen opiskellut myös muita hoitomuotoja.

Rosen-terapia on kehoterapiamuoto, jossa kehon lihaksia käsitellään kevyesti, mutta tuntuvasti. Hoidossa on mahdollista turvallisessa, sallivassa ympäristössä päästä kosketuksiin tunteisiin, jotka ovat olleet tukahtuneena pitkäänkin. Hoito on  syvärentouttava ja siten hyvä, esimerkiksi stressiin ja unettomuuteen. Hoidossa voi saada apua myös kehon kiputiloihin. Kehoyhteyden voi saada hoidossa aivan uudella tavalla.  Hoitoja teen tällä hetkellä Järvenpäässä, Hyvänolonhoitola Keijun tiloissa.  

Kuulun Suomen Rosen-terapeuttien yhdistyksen hallitukseen ja Kansainväliseen Rosen Instituuttiin.

 Äänimaljoihin tutustuin ensin käymällä rentouttavissa äänimaljahieronnoissa ja sointukylvyissä. Nyt olen valmistunut Peter Hess-äänimaljahierojaksi ja sointukylpyjen tekijäksi.  Peter Hess-äänimaljahieronta perustuu ääniresonanssimetodiin. Se on syvärentouttava menetelmä, jossa maljojen ääni ja värähtely vaikuttaa kokonaisvaltaisesti kehoon ja mieleen. Menetelmä tehdään vastuullisesti ja asiakaslähtöisesti.

 Teen myös Regressiohoitoja, joissa palaamme menneeseen, siihen tilanteeseen,  joka vaikuttaa tähän hetkeen jollain lailla. Se on syvärentouttava menetelmä ja turvallinen tapa kohdata elämän vaikeita asioita, kuten tunnelukkoja, pelkoja ja ihmissuhteiden ongelmia. Hoidossa voit kohdata ja päästä irti ajatus- ja toimintamalleista, jotka toistuvat elämässäsi ja saada ymmärrystä tapaasi toimia erilaisissa tilanteissa.

Olen täällä Sinua varten! 

Kun haluat muutosta elämääsi tai haluat rentoutua kiireisen elämän keskellä.

-Tarja