"You must find the place inside yourself where nothing is impossible."  Deepk  Chopra

Olen Rosen-terapeutti Tarja Lintula

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on kiinnostanut minua jo pitkään. Omien kokemusten läpikäyminen Rosen terapiassa ja myöhemmin Rosen-terapeutti koulutuksessa, ovat auttaneet minua löytämään oma tieni.

Rosen-menetelmän avulla olen voinut avautua elämälle uudella tavalla. Keskeneräisenä, mutta valmiina. Kun itsensä ja muut kohtaa täydellisinä luomuksina ja hyväksyy sen, mikä on, alkaa muutos, joka voi olla häkellyttävä.

Olen koulutukseltani lähihoitaja ja työskennellyt pitkään hoitoalalla, mm autismin kirjon henkilöiden hoidossa ja kuntoutuksessa.

Rosen-terapeutiksi opiskeluni alkoi jo vuonna 2009. Harjoitusjakso on koulutuksen lopussa ja pitää sisällään 350 kokonaista harjoitushoitoa asiakkaille. Olen opiskellut myös muita hoitomuotoja, jotka tukevat hyvin nykyistä työtäni.Jokainen koulutus on antanut lisää tietoa ja taitoa kohdata se mitä eteen tulee.

Kuulun Suomen Rosen-terapeutit ry:n hallitukseen ja Kansainväliseen Rosen-instituuttiin.Olen myös rekisteröitynyt Valviran sosiaali- ja terveysalan ammattirekisteri Terhikiin ja Suosikkiin

Äänimaljoihin tutustuin ensin käymällä rentouttavissa äänimalja hieronnoissa ja -sointukylvyissä. Peter Hess-äänimaljahieronta ja sointukylvyt, syvärentouttava menetelmä, jossa maljojen ääni ja värähtely vaikuttaa kokonaisvaltaisesti kehoon ja mieleen. Ohjaan sinut maljojen värähtelyn avulla syvälle rentouden tilaan, jota me kaikki tarvitsemme tänä päivänä. Rentoutus lisää vastustuskykyä ja jaksamista.

Opiskelen tällä hetkellä myös Hoitava Hengitys HB-ohjaajaksi. Hengitys-ohjaus ryhmiä tulossa keväällä.

Hoitoja teen tällä hetkellä Järvenpäässä ja Keravalla. Kun haluat muutosta elämääsi tai haluat rentoutua kiireisen elämän keskellä, olet tervetullut vastaaotolleni.

-Tarja Varaa aika

044 972 9943