Ajankohtaista!

Hoitola lomalla 24.7- 14.8.2023 välisen ajan. Aikoja tulossa kalenteriin elokuun puolella. Voit lähettää sähköpostia, jos haluat varata aikoja elokuulle.

Rauhallista kesää Sinulle! 

Lämmöllä,

Tarja 🦋

Rosenmetodi

Rosen hoitoon voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Yksi tärkeimmistä asioista on sallivuus ja se, että lähdemme tutustumaan siihen maailmaan ja mahdollisuuksiin, missä juuri sinä olet nyt. Kaikki mennyt vaikuttaa meihin, mutta sen voi kohdata turvallisesti ja rauhassa, aivan omia voimia ja toiveita kuunnellen. Läsnäolo ja kuunteleva kosketus, ovat avainsanoja hoidossa. Et tarvitse aiempaa kokemusta, vaan johdattelen sinut lempeästi kokemaan ja tuntemaan, mitä Rosen voi sinulle olla. 

-Tarja


Olen valmistunut Hoitava Hengitys HB-ohjaajaksi 2021 ja toistaiseksi teen yksilöohjauksia. Jos olet kiinnostunut oppimaan miten hengitys vaikuttaa omaan olotilaan ja miten sitä voi harjoitella toimimaan paremmin, ota yhteyttä. Hoitava Hengitys-menetelmässä opit on fyysisiä harjoituksia, jotka helpottavat elämää.

Otan vastaan Keravalla ja Järvenpäässä ajanvarauksella. Teen myös  Rosen-terapiaa ja Peter Hess- äänimaljahierontaa. 

18.11.2021 Ajankohtaista  

Rosen-terapia hoitoihin pääseen nyt entistä joustavammin myös Keravalla. Avaamme joulukuussa uuden Rosen-terapeuttien yhteisen hoitolan osoitteessa: Kuparisepänkatu 3 A, KERAVA.

Ajanvaraukseen tulee pian uudet ajat myöskin Keravan toimipisteeseen. Järvenpäässä sijaitsevassa Hyvänolonhoitola Keijussa jatkuu edelleen maanantain hoitopäivät. Tervetuloa!!!

#rosenterapia #rosenmetodi #hengitys #äänimaljahieronta #sointukylvyt #kehoterapia #kehojamieli

Hoitola auki

Elokuun alusta maanantaisin Hyvänolonhoitola Keijussa, Pöytäalhontie 76, Järvenpää.


Hoitolan valikoimassa Rosen-terapia ja  nyt myös suosittu Peter Hess-äänimaljahieronta. 


Tule siksi, joka olet! Rentouttavat hoidot avaavat uusia mahdollisuuksia olla oma aito itsesi. Anna luovuuden tulla esiin ja tehdä elämästä rikkaampaa. Nauti elämästä, tässä ja nyt!

Rosen hoitoihin pääsee taas Järvenpäässä!

Hyvänolonhoitola Keijussa, Pöytäalhontie 76, 04410 JÄRVENPÄÄ 

Hoitola sijaitsee kerrostalon alimmassa kerroksessa ja sisäänkäynti on sisäpihan puolella. 

HUOM! Parkkipaikkoja on pihassa 2 kpl ja kadun varressa on 2 h kiekkopaikkoja.


Peter Hess®
äänimaljahieronta ja -Sointukylpy


 Äänimaljojen värähtely

Peter Hess- äänimaljat ovat aika ihana tapa rentouttaa kehoa ja mieltä. Maljojen ääni tuntuu rauhoittavalta ja värähtely se vasta rentouttaa kehoa. Tunnin kestävässä hoidossa voit löytää syvärentoutuneen olon.

Voit varata ajan joko suoraan minulta tai netin ajanvarauksen kautta. Keravalle tai Järvenpäähän. Rentouttava Lahjaidea! 


29.09.2022