PETER HESS® ÄÄNIRENTOUTUSMETODI

Peter Hess®  äänimaljahieronta

Syvärentoutusmenetelmä

Äänimaljojen värähtely johdattaa syvään rentouden tilaan, jossa voi päästä irti arkipäivän keskellä kiireestä ja stressistä. Värähtely ja ääni yhdessä hiljaisessa tilassa luo harmonisen tunnelma. Maljan värähtely  hieroo kehossa olevan nesteen välityksellä myös sieltä, mihin hieroja ei ulotu. 

Hieronta tapahtuu hoitopöydällä, olet turvallisesti peiton alla ja saat vaikka nukahtaa siihen. Hieronta voi tapahtua myös istuma-asennossa. 

Äänimaljoihin olen tutustunut aluksi käymällä rentouttavissa äänimaljahieronnassa ja -sointukylvyissä. Opiskelin Helsingissä Medi Sound-keskuksessa. Peter Hess R-äänimaljahieronta on syvärentouttava menetelmä, jossa maljojen ääni ja värähtely vaikuttavat kokonaisvaltaisesti kehoon ja mieleen. Maljojen värähtelyn avulla pääsee syvälle rentouden tilaan, jota me kaikki tarvitsemme tänä päivänä. Rentoutus lisää vastustuskykyä ja jaksamista.

Äänimaljahieronta Hinta 60e


 Peter Hess® SOINTUKYLVYT

Sointukylpy on useammalla osanottajalle tehtävä sointumatka, jonka aikana voi istua tai olla pitkällään maton päällä. Matkalla äänimaljat ja kongit värähtelevät eri taajuuksilla ja rentouttavat kehon ja mielen.

 

Sointukylpy ryhmälle sopimuksen mukaan.


 


Linkkejä: 

https://medi-sound.fi


Video äänimaljarentoutuksesta:

www.youtube.com/watch?v=W2B-9Q5bA1A