Ajankohtaista juuri nyt!

06.04.2020

Elämme muutoksen aikoja juuri nyt. Maailma ei ole enää entisensä, tämän pienen viruksen seurauksesta. Monet asiat tulevat muuttumaan peruuttamattomasti. Jokainen voi itse päättää miten asioihin ja tilanteisiin suhtautuu. Olemmeko valmiita muuttamaan elämäämme ja tapojamme kohdata elämän eteen tuomia uusia tilanteita, vai jäämmekö kiinni vanhaan kaavaan.

Myös hoitolassa on nyt hiljaista ja olemme vetäytyneet eristyksiin hallituksen määräämäksi ajaksi. Lähikontaktit on nyt vähennetty minimiin. Tämän ajan voi käyttää myös ideoimalla uutta ja antamalla luovuuden virrata. Uudella innolla avaamme, kun on taas turvallista kohdata.

Kaiken epävarmuuden ja huolen keskellä on hyvä muistaa, että se menee ohi ja palaamme kyllä normaaliin arkeen ennemmin tai myöhemmin. Kun haluat tukea ja apua näiden asioiden käsittelyyn, olen täällä Sinua varten. Kehon jumit ja kiputilat, ovat vain oireita, jotka ilmaisevat, mihin olisi hyvä kiinnittää huomiota. On hyvä kohdata tunteet ja ajatusmallit, jotka ovat säilöttynä kehomuistiin. Rosenterapia on myös hyvä apu, kun mieli on jumittunut, etkä pääse eteenpäin. Myös keskustelu turvallisessa sallivassa ympäristössä auttaa eteenpäin.

Toivottavasti pian voimme taas kohdata. Hoitola Rosentarja on erikoistunut rentouttavaan kehoterapiaan ja äänimaljahierontaan. Ilmoittelen nettisivulla ja facebookissa (Hoitola rosentarja) kun taas otan vastaan hoitolassa. Sähköinen ajanvaraus on käytössä myös.

Olen täällä Sinua varten!

Rakkautta ja valoa elämääsi!

-Tarja